ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διοργάνωση κάθε εκδήλωσης που φέρει την υπογραφή μας,
αποτελεί εγγύηση για μια απόλυτα επιτυχημένη και μοναδική εμπειρία

ΓΑΜΟΣ: Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας! Έχετε πάρει την απόφαση να χαράξετε κοινή πορεία με τον άνθρωπό σας και για την αφετηρία της νέας σας ζωής οργανώνετε μια ονειρεμένη δεξίωση με πρωταγωνιστές …εσάς!

Στην Αδάμαντας Catering θα σας προτείνουμε εδέσματα που ανταποκρίνονται στις δικές σας γευστικές προτιμήσεις, στα οικονομικά σας δεδομένα καθώς και στο προφίλ που επιθυμείτε να έχει η δεξίωση του γάμου σας!

Επίσης, έχουμε να σας συστήσουμε διακεκριμένους χώρους, εξασφαλίζοντας ένα αξέχαστο σκηνικό για εσάς και τους καλεσμένους σας.

ΒΑΠΤΙΣΗ: Ένα όνομα που θα δοθεί ενώπιον Θεού και μαρτύρων και μια υπέροχη γιορτή που θα επισφραγίσει αυτή την ξεχωριστή τελετή. Εμπιστευθείτε μας να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την ξεχωριστή αυτή μέρα του μωρού σας και δεσμευόμαστε να σας χαρίσουμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις!

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Για εκδηλώσεις αξιώσεων και υψηλών προδιαγραφών, αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε για εσάς τις πιο άρτιες εταιρικές σας συνεστιάσεις όπως συνέδρια, παρουσιάσεις, επαγγελματικά γεύματα, coffee breaks, gala dinner ή όποια άλλη ειδική εκδήλωση θέλετε να παραθέσετε. Το άριστο service μας και ο προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός θα πρωτοστατήσουν και θα αναδείξουν την εταιρική σας υπεροχή και ταυτότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Not readable? Change text. captcha txt